Privacyverklaring en disclaimer

Privacyverklaring VisumsCambodja.nl

De privacy van de bezoekers en klanten van VisumsCambodja.nl wordt te allen tijde gerespecteerd. Er worden dan ook geen enkele gegevens verzameld en bewaard van de bezoekers van deze website, behalve:

  • Wanneer een bezoeker zelf een e-mailadres invult onderaan een van de pagina's*
  • Voor gebruikersstroomanalyse via Google Analytics**
dd

* Wanneer u uw e-mailadres invult wordt direct een eenmalige e-mail ter herinnering van het het aanvragen van het visum voor Cambodja naar dit e-mailadres gestuurd. Het e-mailadres wordt nergens opgeslagen en wordt ook niet doorgegeven aan derde partijen of voor andere doelen ingezet.

** Google Analytics gebruikt enkel niet tot de persoon herleidbare (geanonimiseerde) gegevens om een indruk te krijgen hoe gebruikers deze website gebruiken.

Disclaimer VisumsCambodja.nl

Deze website is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het gebeuren dat er een onvolledigheid of onjuistheid kan worden gevonden. VisumsCambodja kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de gevolgen van het gebruiken van deze informatie. Dit is een commerciƫle website, VisumsCambodja.nl maakt op geen enkele wijze deel uit van een overheidsorganisatie.