Visum Cambodja Kosten

Kosten visum Cambodja

Het visum voor Cambodja kan online worden gekocht, de kosten bedragen €64,95 per visum. Betalen kan ook met het Nederlandse iDeal of Belgische Bancontact. Uiteraard is het ook mogelijk gebruik te maken van de internationale betaalmethoden Paypal en Creditcard. De kosten moeten direct na het indienen van de aanvraag worden voldaan en worden niet teruggegeven in het geval van afkeuring.

Wat kost het visum Cambodja?

Het visum voor Cambodja kost €64,95 per persoon. Dit is inclusief alle noodzakelijke kosten, er is geen sprake van bijkomende kosten indien u via uw lokale bankieromgeving betaalt (iDeal of Bancontact).

Opbouw van de kosten

De totale kosten van het visum Cambodja à €64,95 per persoon bestaan uit enkele losse zaken, te weten:

  • Aanvraagkosten
  • Consulaire kosten
  • Transactiekosten
  • Koersopslag
  • BTW

Behalve de totale visumkosten van €64,95 worden geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Wel moet u uw visum Cambodja online aanvragen en betalen met iDeal of Bancontact. Indien u gebruik wilt maken van de internationale betaalmethoden (PayPal of creditcard) wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.

Toeristen in Cambodja

België: gebruik Bancontact

In België is Bancontact de meest gebruikte manier om online betalingen uit te voeren. Om deze reden is Bancontact ook toegevoegd als betaalmethode voor het visum Cambodja. Door middel van deze betaalwijze is het mogelijk de betaling uit te voeren rechtstreeks via uw eigen bank. Dit zorgt ervoor dat er geen vertraging ontstaat tussen het moment van aanvragen van het visum Cambodja en in behandeling nemen van uw aanvraag. Tevens is bancontact de meest veilige betaalwijze in België. Doordat u rechtstreeks via uw bank betaald is er geen tussenpartij aanwezig die een beveiligingsrisico kan vormen. Tevens betaalt u geen kosten voor de transactie als u via Bancontact betaald, waardoor dit de goedkoopste manier is om uw aanvraag te betalen.

Nederland: gebruik iDeal

Net als Bancontact in België is iDeal de betaalmethode die in Nederland direct is gekoppeld aan uw bank. Daarmee biedt iDeal dezelfde voordelen aan Nederlanders als Bancontact aan Belgen. De kosten van het visum Cambodja betalen met iDeal is dan ook een veilige optie, die tevens razendsnel wordt uitgevoerd. U hoeft daardoor niet te wachten tot de transactie wordt goedgekeurd, de kosten worden direct overgeschreven.

Nu aan de slag?

Als u direct een visum Cambodja wilt kopen en de kosten op de door u gewenste manier wilt voldoen kunt u op onderstaande knop drukken. U komt dan op de aanvraagpagina, via waar u kunt doorklikken naar het aanvraagformulier.